Bio

Lubianka es forma a començaments de l’any 2009 a partir de la unió de diversos músics que havien coincidit a Venus Anadiomena amb d’altres de diverses procedències. Amb Lubianka s’introdueixen de ple en la psicodèlia. Les reminiscències al Krautrock hi són omnipresents.

Amb la primavera del 2012 es va editar el primer disc de Lubianka amb el nom de Naufragis.

A finals del 2015 el segell alemany Tonzonen Records publica el segon disc de Lubianka “Cerimònies”. L’edició és en format vinil, 500 còpies exclusives de 180gms a escollir entre vinil negre i daurat. Des de la seva publicació el disc ha tingut un ampli ressò a nivell internacional, amb un nombre important de ressenyes i entrevistes en diversos mitjans.

Al setembre de 2017 es publica el DVD ” Lubianka: Sessions al desert dels Monergros” en el que es recull l’actuació en directe al desert de Monegros, gravat a finals de 2016.

En el moment actual Lubianka està presentant el seu tercer disc, 4.0.

El directe de Lubianka habitualment està recolzat per projeccions que constitueixen l’embolcall perfecte per introduir-se en un viatge on els sons es combinen amb interludis poètics. Els concerts de Lubianka creixen en intensitat de manera progressiva per arribar a aparents espais de calma o tornar a dilatar-se fins a esclatar.